Borrelen bij ’t Postkwartier

Wilt u lekker borrelen in Arnhem? Kom naar het rustige, gezellige Oosterbeek! Oosterbeek is omgeven door schitterende landgoederen en midden in het centrum, aan de straat met winkels, vindt u ’t Postkwartier. U kunt er genieten van een verdiende borrel. Binnen in een sfeervolle ambiance of buiten op het zonnige terras.

Dus bent u aan het winkelen geweest? Of heeft u lekker gewandeld in de omgeving en wilt u het weekend inluiden? Kom borrelen bij ’t Postkwartier en geniet van verfrissende drankjes, een vers kopje koffie of een welverdiend biertje of wijntje. Daarbij serveren we heerlijke borrelgarnituur of de verrassende Postkwartier Plateaus. Onze specialiteit. Reserveer een plekje!

’t Terras (Oosterbeek Centrum)

Ons heerlijk zonnige terras bevindt zich op een unieke plek; voor het oude postkantoor in het centrum van Oosterbeek. U zit er beschut tegen regen en wind en kijkt uit op de levendige winkelstraat van het dorpje. Genoeg te zien en te beleven, dus. U bent uiteraard ook van harte welkom in ons knusse restaurant.

Maak kennis met het compleet verzorgd borrelen in Arnhem of Oosterbeek! We serveren namelijk een lekker kaasplankje, vleesplankje of oesters bij de borrel, waarmee u het nog nét even wat gezelliger maakt aan tafel. En kunt u niet kiezen? Vraag dan naar de mogelijkheden en laat u verrassen door meerdere smaaksensaties!

’t Restaurant

Naast mogelijkheden voor borrelen in Arnhem en Oosterbeek, kunt u ook bij ’t Postkwartier uit eten. Onze keuken opent elke dinsdag t/m zondag rond vijf uur haar deuren en vanaf dat moment serveren we allerlei overheerlijke gerechten. Er is voor ieder wat wils. Ook voor de kleintjes. Bekijk de menukaart en laat u verleiden!

Kortom, bij ’t Postkwartier beleeft u gegarandeerd een gezellige middag of avond. Ervaar het zelf en kom langs of  verzeker uzelf van een plek in ons restaurant en reserveer een plek!